gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen
Salon Susan - Gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen

GEZICHTS-
BEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

met de 100% biologische producten van Jane Scrivner

Gezichtsbehandeling met de producten van Jane Scrivner

Warme Olie Behandeling

(90 min.) Jane Scrivner & The Orb

Reiniging met warme nourishing cleanser, scrub met zuivere kwartskristallen, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, epileren van de wenkbrauwen, harsen bovenlip of wenkbrauwen verven, massage van gezicht, hals en decolleté met warme skin elixer, warm paraffine masker over zuivere rozenolie, oogcompressen met lavendel hydrolaat, koele verneveling met skindrink. De producten van Jane Scrivner zijn 100% biologisch en alle door “the Orb” verwarmde producten worden met zachte penselen aangebracht.

€ 70,00

Jane Scrivner - Nurishing Cleanser

Jane Scrivner werkte jarenlang wereldwijd in de wellness branche. Hierdoor kwam zij in aanraking met diverse producten van uiteenlopende merken. Jane was altijd het meest onder de indruk van de pure oliën die in die verschllende landen werden gebruikt. Gaandeweg ging Scrivner haar eigen huidverzorgende productlijn opzetten, waarbij steeds een bijzondere selectie werd en wordt gemaakt uit de meest pure en 100% biologische producten, die of voeden, activeren, kalmeren of de huid in balans brengen. Haar huidverzorgingsproducten winnen regelmatig prijzen, niet alleen omdat ze geen chemische en synthetische stoffen bevatten, maar vooral vanwege hun fantastische effect op de huid. Ook in 2020 wezen “the Beauty Bible Awards” diverse producten aan als “award winner” 

Ook “the Orb” is in de prijzen gevallen (Beauty Innovation Award 2013). Dit pareltje van design verwarmt de producten van Jane Scrivner en houdt ze op goede temperatuur. De gezichtsreiniger, oliën en het masker worden tijdens deze bijzondere gezichtsbehandeling weldadig warm met een penseel op de huid aangebracht; vandaar de naam: ” Warme Olie Behandeling”.