gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen
Salon Susan - Gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen

GEZICHTS-
BEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

met de producten van Dr. R.A. Eckstein

Gezichtsbehandelingen met de producten van Dr. R.A. Eckstein

Uitgebreide gezichtsbehandeling

(90 min.) Dr. R.A. Eckstein

Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling, stomen (evt. met verneveling van etherische olie), verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, onreinheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème en desgewenst een lichte make-up.

€ 66,00

Salon Susan - gezichtsbehandelingen tarieven - schoonheidssalon Hoogeveen

Wellnessbehandeling

(60 min.) Dr. R.A. Eckstein

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, peeling, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, korte massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, een lichte make-up of het aanbrengen van een dag- of nachtcrème.

€ 48,00

Henna-brows-plus-behandeling

(50 min.) Dr. R.A. Eckstein

Reiniging, scrub, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, uitmeten en tekenen “perfect brows”, inkleuren met hennna, epileren, masker

€ 46,00

Acné- of reinigingsbehandeling

(45 min.) Dr. R.A. Eckstein

Reiniging, peeling, stomen, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, onreinheden verwijderen, masker, en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 42,00

Massagebehandeling

(45 min.) Dr. R.A. Eckstein

Reiniging, peeling, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 42,00

Mini-behandeling

(45 min.) Dr. R.A. Eckstein

Reiniging, wenkbrauwen epileren, keuze uit bovenlip of kin harsen of wimpers of wenkbrauwen verven, scrub, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, een masker en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 42,00

Schoonheidssalon Susan werkt naar volle tevredenheid met diverse producten van Dr. Eckstein. Waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden, bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen vormen de basis voor alle huidverzorgingsprodukten van Eckstein. Alleen natuurlijke bestanddelen van de fijnste kwaliteit worden gebruikt, zodat een optimale kwaliteit van de verzorgingsproducten gewaarborgd is. Dit professionele salonmerk is – ook voor de cliénten met een wat minder groot budget – zeer betaalbaar.

Of uw huid nu normaal, gevoelig, droog of vet is, grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, de huidverzorgingsproducten van Dr. R.A. Eckstein zullen uw huid in goede conditie houden. Susan adviseert u graag over uw huid en de voor uw huid benodigde producten. Alle huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn in de salon verkrijgbaar of te bestellen.

Diverse gezichtsbehandelingen worden afgesloten met een lichte make-up. Salon Susan heeft gekozen voor de make-up lijn van John van G. Het is een zeer betaalbaar merk van goede kwaliteit. Minstens twee keer per jaar worden er nieuwe kleuren gelanceerd die aansluiten op de modetrends van dat moment. Pluspunt van John van G zijn de doosjes, die naar hartelust kunnen worden gevuld met blokjes oogschaduw of rouge. Maar ook de foundation, mascara en wenkbrauwpotloden zijn prachtig. Laat u opmaken door Susan en schaf de producten meteen aan.