gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen
Brazilian Wax - schoonheidssalon Hoogeveen
wimper extensions - schoonheidssalon Hoogeveen
Spot Remover - schoonheidssalon Hoogeveen
Salon Susan - Gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen

GEZICHTS-
BEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Alleen het beste voor uw huid!

Salon Susan - Brazilian Wax - schoonheidssalon Hoogeveen

BRAZILIAN WAX

Hoe wilt u het hebben?

Salon Susan - wimper extensions - schoonheidssalon Hoogeveen

WIMPEREXTENSIONS

WIMPER
EXTENSIONS

Prachtige, lange wimpers

Salon Susan - Spot Remover - schoonheidssalon Hoogeveen

SPOT REMOVER

Laat uw steelwratjes, gerstekorrels en andere oneffenheden verwijderen

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dr. R.A. Eckstein

Schoonheidssalon Susan werkt naar volle tevredenheid met diverse producten van Dr. Eckstein. Waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden, bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen vormen de basis voor alle huidverzorgingsprodukten van Eckstein. Alleen natuurlijke bestanddelen van de fijnste kwaliteit worden gebruikt, zodat een optimale kwaliteit van de verzorgingsproducten gewaarborgd is. Dit professionele salonmerk is – ook voor de cliénten met een wat minder groot budget – zeer betaalbaar.

Of uw huid nu normaal, gevoelig, droog of vet is, grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, de huidverzorgingsproducten van Dr. R.A. Eckstein zullen uw huid in goede conditie houden. Susan adviseert u graag over uw huid en de voor uw huid benodigde producten. Alle huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn in de salon verkrijgbaar of te bestellen.

Diverse gezichtsbehandelingen worden afgesloten met een lichte make-up. Salon Susan heeft gekozen voor de make-up lijn van John van G. Het is een zeer betaalbaar merk van goede kwaliteit. Minstens twee keer per jaar worden er nieuwe kleuren gelanceerd die aansluiten op de modetrends van dat moment. Pluspunt van John van G zijn de doosjes, die naar hartelust kunnen worden gevuld met blokjes oogschaduw of rouge. Maar ook de foundation, mascara en wenkbrauwpotloden zijn prachtig. Laat u opmaken door Susan en schaf de producten meteen aan.

Volg mij op Facebook