gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen
Salon Susan - Gezichtsbehandelingen - schoonheidssalon Hoogeveen

GEZICHTS-
BEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

met de producten van Alissa Beauté

Gezichtsbehandelingen met de producten van Alissa Beauté

Japanse Face-lift behandeling

(90 min.) Met luxe producten van
Alissa Beauté en massage van 45 minuten

Zachte reiniging, epileren en of harsen van de wenkbrauwen, peeling en stomen, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, aanbrengen van massage crème, nekmassage, klassieke afvoerende massage, drukpunt massage, bindweefsel massage, lymfe drainerende massage, serum en masker, oogmasker, lippenbalsem, het aanbrengen van dagcrème.

€77,00

Salon Susan - gezichtsbehandelingen tarieven - schoonheidssalon Hoogeveen

Uitgebreide gezichtsbehandeling

(90 min.) Alissa Beauté

Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling, stomen (evt. met verneveling van etherische olie), verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, onreinheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème en desgewenst een lichte make-up.

€ 72,00

Gezichtsbehandeling voor de man

(75 min.) Alissa Beauté

Reiniging, bijwerken van de wenkbrauwen, verwijderen uitstekende oor- en neusharen, peeling, stomen (met verneveling van etherische olie),verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, onreinheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, serum, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème.

€ 55,00

Salon Susan - Gezichtsbehandeling - schoonheidssalon Hoogeveen

Mooitussendoor-behandeling

(60 min.) Alissa Beauté

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, keuze uit verven wenkbrauwen of harsen bovenlip, peeling, verwijderen dode huidcellen d.m.v. roterend borsteltje en de skinscrubber, korte massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dag- of nachtcrème.

€ 53,00

Een gezichtsbehandeling met de producten van Alissa Beauté (kijk voor info bij Tarieven) laat uw huid weer stralen en geeft u een moment van rust en ontspanning.
De producten voelen zijdezacht aan, ruiken heerlijk en hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen op natuurlijke basis.

Een regelmatig bezoek aan de salon doet uw huid goed, maar thuisverzorging is minstens zo belangrijk.
Met producten die zorgvuldig afgestemd zijn op uw huidtype, kunt u uw huid optimaal reinigen en voeden.