wimperextensions voor en na

wimperextensions

wimper separeren

voor en na wimperextensions voor en na wimperextensions producten voor wimperextensions

Wimperextensions

Het verlengen van de natuurlijke wimpers is een enorme hype die is komen overwaaien vanuit Amerika. Al in 2013 heeft Susan een cursus wimperextensions gevolgd bij Lash Extend, de meest uitgebreide opleiding hiervoor in Nederland. Hiermee was Susan de eerste gecertificeerde wimperstyliste in Hoogeveen en Drenthe. In 2015 volgde Susan de masterclass Express - volume lashes.

De één op één techniek met premium natural silk lashes
De één op één techniek met de premium natural silk lash geeft het meest natuurlijke resultaat. Eerst wordt een natuurlijk wimperhaartje gesepareerd, waarna een synthetische wimperhaar er door middel van een pincet met een speciale lijm op wordt geplakt. De extension heeft een zijden coating en is zacht en flexibel. Er kan gekozen worden voor de C krul (wat glooiend) of de D krul (scherpe krul omhoog). Het plaatsen van een nieuwe set duurt ongeveer 75 minuten. Er wordt bewust niet gewerkt met nertsharen (mink).

De één op één techniek met ellipse flat lashes
De één op één techniek met deze wimper geeft een geweldig volume en een nog scherpere krul. De ellipse flat lash is hol, dus veel lichter dan de standaard extension. Voor degene die een glamourous look wil, maar zelf geen al te volle, stevige wimpers heeft. De onderkant van deze lash is plat zodat deze een stevigere hechting heeft op de natuurlijke wimper.

Express of volume Lashes
Express of volume lashes zijn zeer geschikt voor kortere tijd, ideaal voor een vakantie, fotoshoot, feestje of wanneer u er even fantastisch uit wilt zien. Er wordt gebruik gemaakt van wimperextensions die per "drietjes", "viertjes" en "vijfjes" aan uw eigen wimpers bevestigd worden. Om een natuurlijk effect te behouden worden ook "eentjes" gebruikt. De Express lashes zijn wat zwaarder dan de enkele extensions, zij belasten de natuurlijke wimper iets meer. Daarom is het niet verantwoord om deze lashes bij te vullen. Ze blijven een week tot 10 dagen stevig zitten en moeten daarna professioneel worden verwijderd.

De 1 op 1 wimperextensions zijn nauwelijks belastend voor de natuurlijke wimpers en blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten, (zeer) afhankelijk van de nazorg van de klant en de eigen wimpergroeicyclus. Wimperextensions zijn bestand tegen water (transpiratie, zwemmen, douchen, sauna etc.) en dus ideaal voor vakantie. Wimperextensions bestaan er in diverse diktes, lengtes en krullen. Er wordt zorgvuldig naar de mogelijkheden van uw eigen wimpers gekeken en naar uw wensen geluisterd voordat besloten wordt welke extensions geplaatst zullen worden. De wimpers zijn zo licht dat u ze niet of nauwelijks voelt zitten.

Bij een refill behandeling wordt de wimperrand bijgevuld en geordend, zodat u weer een prachtige look heeft. Mochten de extensions niet meer wenselijk zijn, dan is het raadzaam deze bij de professionele wimperstyliste te laten verwijderen.

Bij Salon Susan zijn diverse, speciaal voor wimperextensions geschikte producten van "Lash Extend" aan te schaffen. Wimper- en wenkbrauwgroeiserum: € 69,95, Mascara: € 24,95, gel-eyeliner: € 12,95, softliner pencil: € 19,95, voedende lashcoating: € 24,95 en de eyelash wash foam (150 ml.): € 19,95 of eyelash wash foam (30 ml.): €12,95. Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht is er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hierover wordt u uitvoerig geïnformeerd.

In geval van ontstekingen aan de ogen of oogleden, herpes simplex, alopecia (haaruitval) of psoriasis rond de ogen, wordt het plaatsen van wimperextensions afgeraden. Mocht u zwanger, extreem gevoelig zijn of vaak allergisch reageren op producten, overleg dit dan eerst met uw wimperstyliste.