thuisverzorging van de huid

Prijslijst 2021

Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle behandelingen en bijbehorende prijzen. Zo komt u bij het afrekenen - bij voorkeur contant - niet voor verrassingen te staan. Een uitgebreide gezichtsbehandeling bij Salon Susan betekent een moment van rust en een weldaad voor uw huid, laat u inspireren door onderstaand aanbod en kies voor de behandeling die bij u past qua tijd, budget en merk. Wilt u van het dagelijks scheren van de schaamstreek en die eindeloze stoppels af? Maak een afspraak voor een Brazilian wax en ervaar de vele voordelen. Gaat u op vakantie, vaak naar sportschool of sanua, heeft u een feestje of fotoshoot? Laat eens een set wimperextensions zetten, ze zijn waterbestendig en staan iedereen prachtig! Gerstekorrels, steelwratjes en bloedblaasjes zijn verleden tijd na een behandeling met de spotremover. De ervaring leert dat uw huid prachtig heelt en dat er na korte tijd niets meer van te zien is. Deze behandeling is goed te combineren met en uit te voeren na een gezichtsbehandeling.


   
Japanse face lift behandeling

Japanse Face-lift behandeling (90 min.) Jean d' Estrées :
met luxe producten en intensieve massage van 45 min.

Zachte reiniging, epileren/harsen van de wenkbrauwen, peeling en stomen, nekmassage, klassieke afvoerende massage, drukpunt massage, bindweefsel massage, lymfe drainerende massage, serum en hydraterend masker, eye & lip cream en het aanbrengen van dagcrème.

€ 74,00  
gezichtsbehandeling Jean d' Estrées

Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 min.) Jean d'Estrées

Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling, stomen (evt. met verneveling van etherische olie), verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, onreinheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème en desgewenst een lichte make-up.

€ 69,00  
gezichtsbehandeling Jane Scrivner

Warme Olie Behandeling (90 min.) Jane Scrivner & The Orb

Reiniging met warme nourishing cleanser, scrub met zuivere kwartskristallen, epileren van de wenkbrauwen, harsen bovenlip of wenkbrauwen verven, massage van gezicht, hals en decolleté met warme skin elixer, warm paraffine masker over zuivere rozenolie, oogcompressen met lavendel hydrolaat, koele verneveling met skindrink. De producten van Jane Scrivner zijn 100% biologisch en alle door "the Orb" verwarmde producten worden met zachte penselen aangebracht. Alle verzorgingsproducten van Jane Scrivner voor thuisgebruik kunt u verkrijgen bij Salon Susan.

€ 67,00  
gezichtsbehandeling Eckstein

Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 min.) Dr. R.A. Eckstein

Als gezichtsbehandeling "Jean d'Estrées" maar uitgevoerd met producten van het Duitse merk Eckstein. Verzorgingsproducten voor thuisgebruik kunt u bij Salon Susan verkrijgen en/of bestellen.

€ 63,00  
behandeling voor de man

Gezichtsbehandeling voor de man (75 min): Jean d' Estrées :

Reiniging, evt. bijwerken van de wenkbrauwen, oor- en neusharen, peeling, stomen (met verneveling van etherische olie), verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, onreinheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, serum, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème.

€ 52,00  
wellnessbehandeling

Wellnessbehandeling (60 min):

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, peeling, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, korte massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème of een lichte make-up.

€ 45,00  
henna-browshandeling

Henna-brows-plus-behandeling (60 min):Reiniging, peeling, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, uitmeten en uittekenen van de "perfect brows", inkleuren met henna, epileren en masker.

€ 45,00  
masker

Acné- of reinigingsbehandeling (45 min.):

Reiniging, peeling, stomen, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, onreinheden verwijderen, masker, en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 40,00  
massage

Massagebehandeling (45 min.):

Reiniging, peeling, massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 40,00  
minibehandeling

Mini-behandeling (45 min.):

Reiniging, wenkbrauwen epileren, keuze uit bovenlip of kin harsen of wimpers of wenkbrauwen verven, scrub, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, een masker en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 40,00  
wimperextensions

Wimperextensions

   

Volledige set wimperextensions


€70,00

 
wimperextensions

Refill binnen 2 weken (35 minuten)


€ 25,00

 

Refill binnen 3 weken (45 minuten)


€ 35,00

 

Refill binnen 4 weken (55 minuten)


€ 45,00

 
wimperextensions

Verwijderen wimperextensions


€ 20,00

 
express lashes

Express of volume Lashes

Het zetten van wimperextensions waarbij (naast enkele extensions) ook "drietjes", "viertjes", en "vijfjes" gebruikt worden voor een sneller resultaat. Geweldig voor vakantie of een feestweek waarin u wilt schitteren. Deze vorm is niet geschikt om bij te vullen en dient vakkundig verwijderd te worden.


€ 45,00

 
    
oneffenheden verwijderen

Spotremover: steelwratjes, bloedblaasjes, adertjes en gersterkorrels verwijderen. Prijs is het starttarief, daarna €1 per minuut.

Met de "spotremover" worden bovenstaande onschuldige, maar vaak ontsierende aandoeningen verwijderd. Er wordt gebruik gemaakt van "thermo-coagulatie"; een miniscuul naaldje zorgt met een oppervlakkig stroomstootje voor dichtschroeiing van het adertje of stopzetting van de bloedtoevoer van de oneffenheid, waardoor deze verschrompelt en verdwijnt. Soms zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Voor een goede genezing de plekjes zo mogelijk droog houden, minstens 2 weken de zon vermijden en tot 4 weken SPF 30-50 aanbrengen.


€ 13,00

€ 10,00*
    
mooie wenkbrauwen

Deelbehandelingen:

   

wenkbrauwen epileren


€11,00

€ 8,00*

wimpers of wenkbrauwen verven


€11,00

€ 8,00*
make-up

wimpers en wenkbrauwen verven


€ 18,00

€15,00*

make-up
uitgevoerd met producten van Jean d'Estrées en John van G. Voor de zeer betaalbare make-up producten van John van G kunt terecht bij Salon Susan.


€11,00

€ 8,00*
ontharen met hars

harsen bovenlip of kin


€11,00

€ 8,00*

harsen bovenlip en kin


€ 15,00

€12,00*

harsen bovenlip en kin en onderkaak of wangen


€ 18,00

€ 15,00*

harsen oksels


€ 18,00

€15,00*
ontharen met hars

harsen onderarmen


€ 19,00

€16,00*

harsen onderbenen, borstkas of hele gezicht


€ 25,00

€22,00*

harsen hele benen


€ 42,00

€39,00*

harsen rug en schouders


€ 35,00

€32,00*
 

Harsen schaamstreek:

klik hier voor meer informatie

 
brazilian wax

Brazilian - of Hollywood wax inclusief bilnaad


€ 45,00

€ 42,00*

Brazilian - of Hollywood wax bijhoudtarief: afspraak binnen 6 weken


€ 40,00

 
brazilian wax

Full bikini wax


€ 35,00

€ 32,00*

Gehele venusheuvel


€ 27,00

€ 24,00*

Bikinilijn


€ 20,00

€ 17,00*
brazilian wax

Billen, gereduceerd tarief alleen i.c.m. bovenstaande waxes


€ 27,00

€ 24,00*

Billen inclusief bilnaad


€ 37,00

€ 34,00*
    
 

Gereduceerd tarief (met sterretje)* in combinatie met een gezichtsbehandeling

Tevens diverse mooi ingepakte cadeau-bonnen verkrijgbaar.