thuisverzorging van de huid

Prijslijst 2019

Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle behandelingen en bijbehorende prijzen. Zo komt u bij het afrekenen - uitsluitend contant - niet voor verrassingen te staan. Een uitgebreide gezichtsbehandeling bij Salon Susan betekent een moment van rust en een weldaad voor uw huid. Susan blijft zich scholen en ontwikkelen zodat u ook voor de meest trendy behandelingen bij Salon Susan terecht kunt: bijvoorbeeld permanente make-up van de wenkbrauwen (micro-blading) en/of eye-liner, wimperextensions of de Brazilian Wax, het ontharen van de schaamstreek met warme hars of de Japanse face-lift behandeling die uw huid intensief stimuleert d.m.v. een 3 kwartier durende massage.


   
Japanse face lift behandeling

Japanse Face-lift behandeling (90 min.)
met luxe producten en intensieve massage van 45 min.

Zachte reiniging, epileren/harsen van de wenkbrauwen, peeling en stomen, aanbrengen olie over serum, nekmassage, klassieke afvoerende massage, drukpunt massage, bindweefsel massage, lymfe drainerende massage, hydraterend masker over serum serum, eye & lip cream, het aanbrengen van dagcrème, het aanbrengen van 2 "eye-openers" met spectaculair effect.

€ 71,00  
gezichtsbehandeling Jean d' Estrées

Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 min.) Jean d'Estrées

Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling, stomen (evt. met verneveling van etherische olie), verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, onreinheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème en desgewenst een lichte make-up.

€ 66,00  
gezichtsbehandeling Jane Scrivner

NIEUW: Warme Wellness Behandeling (90 min.)
Jane Scrivner & The Orb

Reiniging met warme nourishing cleanser, scrub met zuivere kwartskristallen, epileren van de wenkbrauwen, harsen bovenlip of wenkbrauwen verven, massage van gezicht, hals en decolleté met warme skin elixer, warm paraffine masker over huidherstellende (rozebottel) of huidregulerende (argan) olie, oogcompressen met lavendel hydrolaat, koele verneveling met skindrink. De producten van Jane Scrivner zijn 100% biologisch en alle door "the Orb" verwarmde producten worden met zachte penselen aangebracht.

€ 64,00  
gezichtsbehandeling Eckstein

Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 min.) Dr. R.A. Eckstein

Als gezichtsbehandeling "Jean d'Estrées" maar uitgevoerd met producten van het Duitse merk Eckstein. Verzorgingsproducten voor thuisgebruik kunt u eenvoudig via mijn webshop Dr. R.A. Eckstein Biokosmetik bestellen.

€ 60,00  
behandeling voor de man

Gezichtsbehandeling voor de man (75 min): Jean d' Estrées :

Reiniging, evt. bijwerken van de wenkbrauwen, peeling, stomen (met verneveling van etherische olie), verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, onreinheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, serum, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème.

€ 50,00  
wellnessbehandeling

Wellnessbehandeling (60 min):

Reiniging, epileren van de wenkbrauwen, peeling, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, korte massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker, het aanbrengen van een dagcrème of een lichte make-up.

€ 45,00  
henna-browshandeling

Henna-brows-plus-behandeling (60 min):Reiniging, peeling, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, uitmeten en uittekenen van de "perfect brows", inkleuren met henna, epileren en masker.

€ 45,00  
masker

Acné- of reinigingsbehandeling (45 min.):

Reiniging, peeling, stomen, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, onreinheden verwijderen, masker, en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 39,00  
massage

Massagebehandeling (45 min.):

Reiniging, peeling, massage van gezicht, hals en decolleté, een op uw huid afgestemd masker en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 39,00  
minibehandeling

Mini-behandeling (45 min.):

Reiniging, wenkbrauwen epileren, keuze uit bovenlip of kin harsen of wimpers of wenkbrauwen verven, scrub, verwijdering van dode huidcellen d.m.v. roterende gezichtsborstel, een masker en het aanbrengen van een dagcrème.

€ 39,00  
wimperextensions

Wimperextensions

   

Volledige set wimperextensions


€70,00

 
wimperextensions

Refill binnen 2 weken


€ 25,00

 

Refill binnen 3 weken


€ 35,00

 

Refill binnen 4 weken


€ 45,00

 
wimperextensions

Verwijderen wimperextensions


€ 20,00

 
express lashes

Express Lashes

Het zetten van wimperextensions waarbij (naast enkele extensions) ook "drietjes", "viertjes", en "vijfjes" gebruikt worden voor een sneller resultaat. Geweldig voor vakantie of een feestweek waarin u wilt schitteren. Deze vorm is niet geschikt om bij te vullen en dient vakkundig verwijderd te worden.


€ 45,00

 
    
oneffenheden verwijderen

Steelwratjes, bloedblaasjes, "spinnetjes", adertjes verwijderen
Prijs is het starttarief, daarna €1 per minuut.

Met de "spotremover" worden bovenstaande onschuldige, maar vaak ontsierende aandoeningen verwijderd. Er wordt gebruik gemaakt van "thermo-coagulatie"; een miniscuul naaldje zorgt met een oppervlakkig stroomstootje voor dichtschroeiing van het adertje of stopzetting van de bloedtoevoer van de oneffenheid, waardoor deze verschrompelt en verdwijnt. Soms zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Voor een goede genezing de plekjes zo mogelijk droog houden, minstens 2 weken de zon vermijden en tot 4 weken SPF 30-50 aanbrengen.


€ 13,00

€ 10,00*
    
3D Hairstroke

Permanente make-up wenkbrauwen (3D Hairstroke / microblading wenkbrauwen)

Twee behandelingen waarbij met een speciale pen kleine krasjes tussen de eigen haartjes van de wenkbrauwen worden gemaakt. Het pigment wordt door de huid ingesloten, zodat 3D haartjes ontstaan voor een natuurlijk resultaat dat tot 3 jaar mooi blijft. Inclusief epileren.

€ 225,00  
3D Hairstroke

3D Hairstroke opfrisbehandeling binnen 1 jaar

€ 87,-  
microblading eyeliner

Permanente make-up subtiele eyeliner boven (microblading)

Twee behandelingen waarbij met een speciale pen flinterdunne lijntjes vlak boven de wimperrand worden gezet. De eyeliner laat de kleur van de ogen beter uit komen, ideaal voor dames met bril of die moeite hebben zich op te maken.

€ 155,00  
microblading eyeliner

Permanente make-up subtiele eyeliner onder (microblading)

Twee behandelingen waarbij met een speciale pen flinterdunne lijntjes vlak onder de wimperrand worden gezet. De eyeliner laat de kleur van de ogen beter uit komen, ideaal voor dames met bril of die moeite hebben zich op te maken.

€ 135,00  
microblading eyeliner

Touch up PMU eyeliner onder of boven (microblading) binnen 1 jaar:

€ 70,00  
mooie wenkbrauwen

Deelbehandelingen:

   

wenkbrauwen epileren


€11,00

€ 8,00*

wimpers of wenkbrauwen verven


€11,00

€ 8,00*
make-up

wimpers en wenkbrauwen verven


€ 18,00

€15,00*

make-up
uitgevoerd met producten van Jean d'Estrées en John van G. Voor de zeer betaalbare make-up producten van John van G kunt terecht bij Salon Susan, maar u kunt ook eenvoudig een bestelling plaatsen via de webshop John van G.


€11,00

€ 8,00*
ontharen met hars

harsen bovenlip of kin


€11,00

€ 8,00*

harsen bovenlip en kin


€ 15,00

€12,00*

harsen bovenlip en kin en onderkaak of wangen


€ 18,00

€ 15,00*

harsen oksels


€ 18,00

€15,00*
ontharen met hars

harsen onderarmen


€ 19,00

€16,00*

harsen onderbenen, borstkas of hele gezicht


€ 25,00

€22,00*

harsen hele benen


€ 40,00

€37,00*

harsen rug en schouders


€ 35,00

€32,00*
 

Harsen schaamstreek:

klik hier voor meer informatie

 
brazilian wax

Brazilian - of Hollywood wax inclusief bilnaad


€ 45,00

€ 42,00*

Brazilian - of Hollywood wax bijhoudtarief: afspraak binnen 6 weken


€ 40,00

 
brazilian wax

Full bikini wax


€ 35,00

€ 32,00*

Gehele venusheuvel


€ 27,00

€ 24,00*

Bikinilijn


€ 20,00

€ 17,00*
brazilian wax

Billen, gereduceerd tarief alleen i.c.m. bovenstaande waxes


€ 27,00

€ 24,00*

Billen inclusief bilnaad


€ 37,00

€ 34,00*
    
 

Gereduceerd tarief (met sterretje)* in combinatie met een gezichtsbehandeling

Tevens diverse mooi ingepakte cadeau-bonnen verkrijgbaar.