microblading eyeliner

Permanente make-up eyeliner (microblading)

Bij Salon Susan kunt u nu ook terecht voor de permanente eyeliner. Deze eyeliner wordt gezet volgens de allernieuwste permanente make-up techniek. Deze methode wordt ook wel "microblading" genoemd. Met een speciaal pennetje worden haarscherpe, kleine lijntjes vlak boven en/of vlak onder de wimperrand gezet. Het op uw huid- en haarkleur afgestemde pigment blijft in deze "krasjes" achter. Het resultaat is heel natuurlijk en subtiel. De eyeliner blijft tot 3 jaar mooi, gaandeweg - vooral door zonlicht - vervaagt het pigment. Het is raadzaam binnen 1 jaar voor een "touch-up" terug te komen.voor de 3d hairstroke behandeling

Permanente make-up voor de wenkbrauwen
(microblading of 3D hairstroketechiniek)

Bij Salon Susan kunt eveneens een afspraak maken voor de meest trendy permanente make-up techniek voor de wenkbrauwen. Deze 3D hairstroke-methode wordt ook wel "microblading" genoemd. Met een speciale pen worden haarscherpe, kleine krasjes in de huid (en tussen uw eigen haartjes) van de wenkbrauwen gemaakt. Het op uw huid- en haarkleur afgestemde pigment blijft in deze "krasjes" achter. Het resultaat is verbluffend en heel natuurlijk. De wenkbrauw blijft tot 3 jaar mooi, gaandeweg - vooral door zonlicht - vervaagt het pigment. Het is raadzaam binnen 1 jaar voor een "opfrisbehandeling" terug te komen.voor de 3d hairstroke behandeling

Voor wie?

De 3D hairstroke methode is voor iedereen geschikt die dunne of slecht zichtbare wenkbrauwen heeft. Vanaf een bepaalde leeftijd groeien de natuurlijke wenkbrauwen wat minder hard, of vallen - vooral aan het begin en het eind uit. Na jaren epileren kan het zijn dat de haartjes helemaal niet meer terugkomen. Ook kan er plaatselijk haaruitval voorkomen of is men gewoon niet tevreden met de eigen vorm van de wenkbrauwen. Met de 3D hairstroke techniek kan de vorm worden gecorrigeerd en de wenkbrauw worden "opgevuld". Er kan een strakke lijn worden gerealiseerd.
  na de 3d hairstroke behandeling

Hoe gaat het in zijn werk?

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw wenkbrauw-wensen en uw wenkbrauwen worden geëpileerd. De vorm en kleur worden in overleg bepaald. Salon Susan werkt volgens de hygiënische richtlijnen van de GGD en heeft een vergunning voor het zetten van permanente make-up. U wordt uitgebreid geïnformeerd over permanente make-up aan de hand van een GGD-formulier. Hoewel de behandeling als "nagenoeg pijnloos" wordt ervaren, kan het voor sommige dames iets gevoelig zijn. In dat geval is het raadzaam om "Emla-crème" op de wenkbrauw aan te brengen of een paracetamol te nemen. Na de eerste behandeling wordt een afspraak gemaakt voor 6 weken later. De tweede behandeling bestaat uit het bijwerken en vervolmaken van de wenkbrauwen.
  

nazorg

Nazorg

U heeft langer plezier van uw 3d wenkbrauwen en eyeliner, wanneer u zorgvuldig de nazorginstructies toepast. Deze krijgt u van Salon Susan op papier, maar worden ook met u besproken. Belangrijk is bijvoorbeeld dat u tijdens het genezingsproces direct zonlicht vermijdt en de behandelde huid zo veel mogelijk met rust laat.