thuisverzorging voor de huid

Huidverzorgingsproducten van Jean d'Estrées


Een gezichtsbehandeling bij Salon Susan is een oppepper voor uw huid. Maar minstens zo belangrijk is de thuisverzorging. Met producten die zorgvuldig afgestemd zijn op uw huidtype, kunt u uw huid optimaal reinigen en voeden. Jean d' Estrées biedt een scala aan reinigingsproducten, dag- en nachtcrèmes. Het is goed te weten dat met een goede huidverzorging het verouderingsproces van de huid enigszins vertraagd kan worden. Ik adviseer u graag welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid.Basisverzorging met groene vijgen extract

Basisverzorging

De basisverzorging van Jean d'Estrées is een complete serie cleansers en make-up removers op basis van groene vijgen-extract voor een mooie gezonde huid. Dit extract bevordert de celvernieuwing, reinigt de huid, laat de hydrolipide film in tact en geeft de huid bij dagelijks gebruik zachtheid en frisheid. Deze lijn bevat een 3-in1-gel, een wascrème, make-up remover, handige make up removerdoekjes voor op reis, een crème-masker, een reinigingsemulsie (250ml: € 19,00), lotion (250ml: € 19,00) en een zachte gezichtspeeling (50ml: € 21,00). Essential Actions is een complete serie cleansers en make-up removers op basis van groene vijgen-extract voor een mooie gezonde huid. Dit extract bevordert de celvernieuwing, reinigt de huid, laat de hydrolipide film in tact en geeft de huid bij dagelijks gebruik zachtheid en frisheid. Deze lijn bevat een reinigingsemulsie, lotion, wascrème, 3-in1-gel, make-up remover, peeling, crème-masker en handige make up removerdoekjes voor op reis.

verzorging vochtarme huid

Vochtarme huid

Op elke leeftijd en het gehele jaar door kan de huid vochtarm worden. Ze begint strak aan te voelen, wordt steeds gevoeliger, verliest haar glans en er verschijnen kleine rimpeltjes. De basis van deze serie bestaat uit het Hydro-Active+Complex; 2 zeer krachtige en actieve bestanddelen, die onmiddelijk, intensief en langdurig de vochtbalans in de huid herstellen. Deze lijn bevat een serum, rijke dag- en nachtcrème, hydra-matte emulsie, crèmegel voor de ogen en een crèmemasker.

verzorging droge huid

Droge huid

Dit huidtype kenmerkt zich doordat zij gespannen aanvoelt, schilferig is, droog en/of verslapt. Aan deze verzorgingslijn is o.a. het extract van de Edelweiss toegevoegd, waardoor deze beschermend, voedend en verzachtend werkt. De rijke crèmes worden direct in de huid opgenomen en zorgen voor een bijzonder comfortabel gevoel. Deze lijn bevat een extra voedende crème, handcrème, een lippenbalsem en een heerlijk rijke dag- en nacht crème "high nutrition" (50ml: € 44,00) . Dit huidtype kenmerkt zich doordat zij gespannen aanvoelt, schilferig is, droog en/of verslapt. Aan deze verzorgingslijn is o.a. het extract van de Edelweiss toegevoegd, waardoor deze beschermend, voedend en verzachtend werkt. De rijke crèmes worden direct in de huid opgenomen en zorgen voor een bijzonder comfortabel gevoel. Deze lijn bevat een rijke crème, bijzonder voedende crème, handcrème en een lippenbalsem

verzorging vette en gecombineerde huid

Vette huid

Deze producten reguleren de cel-vernieuwing, controleren de talg-afscheiding en hebben een anti-bacteriologische werking. Het gebruikte Iris-extract heeft afvoerende en samentrekkende eigenschappen, gecombineerd met de anti-bacteriologische en ontstekingsremmende werking van zink en vitamine A. Deze lijn bevat normaliserende tonic, een crèmemasker, een regulerend serum, een talgregulerende dag-en nachtgel (50 ml: € 29,00) en een reiniginsgel (150 ml: € 23,00). Deze producten reguleren de cel-vernieuwing, controleren de talg-afscheiding en hebben een anti-bacteriologische werking. Het gebruikte Iris-extract heeft afvoerende en samentrekkende eigenschappen, gecombineerd met de anti-bacteriologische en ontstekingsremmende werking van zink en vitamine A. Deze lijn bevat een reiniginsgel, normaliserende tonic, gel-emulsie, crèmemasker en een regulerend serum.

huidverzorging voor de man

Huidverzorging voor de man

De huid van de man wordt dagelijks blootgesteld aan stress. Door het scheren raakt deze gedehydrateerd en geïrriteerd. Hierdoor wordt de huid gevoeliger voor schadelijke invloeden van buitenaf (weer, luchtvervuiling, droge verwarmingslucht). Met de serie "For Men" kan iedere man zijn huid eenvoudig in 5 minuten verzorgen, met direct resultaat. Het detoxifying complex (afkomstig van shea-butter en moringa-olie) ontgift en verfrist de huid, verhoogt de weerstand, beschermt en vervaagt bovendien tekenen van vermoeidheid. Deze lijn bevat een scheercrème, verzachtende aftershave lotion, een met vitaminen verrijkte gel en een dag- en nachtcrème.

So Nature

So Nature

De vraag naar natuurlijke en milieu-vriendelijke producten neemt enorm toe. Jean d'Estrées nam het voortouw om te werken aan een Cosmebio concept, waarbij o.a. gegarandeerd wordt dat de producten dierproefvrij zijn, geen kleur- en geurstoffen, genetisch gemodificeerd materiaal, ingrediënten uit petrochemicaliën, noch parabenen bevatten. De ingrediënten zijn in ieder geval voor 95% van natuurlijke oorsprong en zoveel mogelijk verkregen door organische teelt (variërend tussen 16 en 84%). De producten ruiken heerlijk en verbeteren de conditie van de huid aanmerkelijk. Deze lijn bevat een scrub, ultra-repairing serum, hydro-fresh-, nutri-comfort-, en anti-aging crème, en gember- en oranjebloesem lotion (125 ml: € 17,50) en 2 fase make-up remover (125 ml: € 17,50). De vraag naar natuurlijke en milieu-vriendelijke producten neemt enorm toe. Jean d'Estrées nam het voortouw om te werken aan een Cosmebio concept, waarbij o.a. gegarandeerd wordt dat de producten dierproefvrij zijn, geen kleur- en geurstoffen, genetisch gemodificeerd materiaal, ingrediënten uit petrochemicaliën, noch parabenen bevatten. De ingrediënten zijn in ieder geval voor 95% van natuurlijke oorsprong en zoveel mogelijk verkregen door organische teelt (variërend tussen 16 en 84%). De producten ruiken heerlijk en verbeteren de conditie van de huid aanmerkelijk. Deze lijn bevat een 2 fase make-up remover, gember en oranjebloesemlotion, scrub, ultra-repairing serum, hydro-fresh-, nutri-comfort-, en anti-aging crème.

Innovation Scientifique Dermocosmétique

Anti-Ageing en gevoelige huid

De ISD-lijn biedt de ouder-wordende huid een zorgvuldige verzorging; zacht en resultaatgericht. De protect cream verzorgt en kalmeert de rijpere hyper-reactieve huid, waarbij het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd, schilfertjes verdwijnen en roodheid vermindert. Protect cream: (50 ml: €€ 44,00). De ISD-lijn biedt de ouder-wordende huid een zorgvuldige verzorging; zacht en resultaatgericht. De Co-retinol-serie is geschikt voor de vrouw vanaf 35 jaar, AubryVital ideaal voor dames vanaf ca. 50, terwijl ISD Tolerance Active de rijpere hyper-reactieve huid verzorgt. Rimpels vervagen, lift up van het gebied rond de ogen, herstel van de lipcontour, versteviging van de kaaklijn en verbetering van de structuur van de huid. Verzorg uzelf optimaal met deze wetenschappelijk onderbouwde dermo-cosmetische producten. De ISD-lijn bevat een anti-aging reinigingsmelk en lotion, co-retinol dag-, nacht-, oog- en lipcrème, Alpha Ridescrème, serum ISD 26, Tolerance Active dag- en nachtcrème en masker, multi-vitamine crème Derm Aubry en Aubry Vital dag-, nacht- en oogcrème en een serum.