thuisverzorging voor de huid

Huidverzorgingsproducten van Jean d'Estrées

Een gezichtsbehandeling bij Salon Susan is een oppepper voor uw huid. Maar minstens zo belangrijk is de thuisverzorging. Met producten die zorgvuldig afgestemd zijn op uw huidtype, kunt u uw huid optimaal reinigen en voeden. Jean d' Estrées biedt een scala aan reinigingsproducten, dag- en nachtcrèmes. Het is goed te weten dat met een goede huidverzorging het verouderingsproces van de huid enigszins vertraagd kan worden. Ik adviseer u graag welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid.


Basisverzorging met groene vijgen extract

Essentials

De basisverzorging van Jean d'Estrées is een complete serie cleansers en make-up removers op basis van groene vijgen-extract voor een mooie gezonde huid. Dit extract bevordert de celvernieuwing, reinigt de huid, laat de hydrolipide film in tact en geeft de huid bij dagelijks gebruik zachtheid en frisheid. Deze lijn bevat een 3-in1-gel, een wascrèmee, make-up remover, handige make-up removerdoekjes voor op reis, een crème-masker, een reinigingsemulsie (250ml: € 21,50), lotion (250ml: € 21,50) en een zachte gezichtspeeling.


verzorging vochtarme huid

Vochtarme huid

Op elke leeftijd en het gehele jaar door kan de huid vochtarm worden. Ze begint strak aan te voelen, wordt steeds gevoeliger, verliest haar glans en er verschijnen kleine rimpeltjes. De basis van deze serie bestaat uit het Hydro-Active+Complex; 2 zeer krachtige en actieve bestanddelen, die onmiddelijk, intensief en langdurig de vochtbalans in de huid herstellen. Deze lijn bevat een serum, rijke dag- en nachtcrème, hydra-matte emulsie, crèmegel voor de ogen en een crèmemasker.


verzorging droge huid

Droge huid

Dit huidtype kenmerkt zich doordat zij gespannen aanvoelt, schilferig is, droog en/of verslapt. Aan deze verzorgingslijn is o.a. het extract van de Edelweiss toegevoegd, waardoor deze beschermend, voedend en verzachtend werkt. De rijke crèmes worden direct in de huid opgenomen en zorgen voor een bijzonder comfortabel gevoel. Deze lijn bevat een extra voedende crème, handcrème, een lippenbalsem en een heerlijk rijke dag- en nachtcrème "nutrition" (50ml: € 56,00) .


verzorging rijpere huid

Rijpere huid

Deze herstellende 40/60 productlijn van Jean d’Estreés is hét antwoord op de veroudering van uw huid en gebaseerd op het Bio-Repair complex. Dit complex stimuleert het vernieuwingsproces van de huidcellen zodat collageen en elastine worden aangemaakt. Rimpels verminderen, de epidermis is steviger en de elasticiteit van de huid wordt behouden. Deze anti-ageing lijn heeft een multi-action daycream SPF 7, een chrono-action nightcream een "multi-action eye concentrate" (€ 40,00), waarbij een uur na het het aanbrengen de oppervlakkige lijntjes al zijn verminderd met 31% en in 28 dagen de gehele oogcontour is verfrist en verjongd, een firming action care en een lift-effect mask met spectaculair effect vanaf het moment van aanbrengen. Gebruik dit product als een intensieve kuur van 28 dagen tijdens perioden van vermoeidheid of stress.


no transfer foundation

Foundation

Deze "no transfer foundation" (€ 32,00) heeft een zijdeachtige textuur en zorgt voor een egale fluweelzachte glans. Geeft de hele dag een perfecte dekking en laat nagenoeg geen sporen na op de kleding. Keuze uit drie prachtige huidskleuren zodat geen "overgang" zichtbaar is.