wimperextensions voor en na

wimperextensions

wimper separeren

voor en na wimperextensions voor en na wimperextensions

Wimperextensions

Het verlengen van de natuurlijke wimpers is een enorme hype die is komen overwaaien vanuit Amerika. Er was steeds meer vraag naar wimperextensions bij Salon Susan in Hoogeveen, zodat Susan besloot een cursus wimperextensions te volgen bij Lash Extend, de meest uitgebreide opleiding hiervoor in Nederland. Hiermee is Susan de eerste gecertificeerde wimperstyliste in Hoogeveen en omstreken.

Susan werkt volgens de één op één techniek. Eerst wordt een natuurlijk wimperhaartje gesepareerd, waarna een synthetische wimperhaar er door middel van een pincet met een speciale bonder op wordt geplakt. De wimper heeft een zijden coating, is zacht en flexibel en is aan de onderkant dikker dan aan de bovenkant. Dit geeft een zeer natuurlijk effect. Er wordt bewust niet gewerkt met nertsharen (mink).

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten, (zeer) afhankelijk van de nazorg van de klant en de eigen wimpergroeicyclus. Wimperextensions zijn bestand tegen water (transpiratie, zwemmen, douchen, sauna etc.) en dus ideaal voor vakantie. Wimperextensions bestaan er in diverse diktes, lengtes en krullen. Er wordt zorgvuldig naar de mogelijkheden van uw eigen wimpers gekeken en naar uw wensen geluisterd voordat besloten wordt welke extensions geplaatst zullen worden. De wimpers zijn zo licht dat u ze niet of nauwelijks voelt zitten.

Bij een refill behandeling wordt de wimperrand bijgevuld en geordend, zodat u weer een prachtige look heeft. Mochten de extensions niet meer wenselijk zijn, dan is het raadzaam deze bij de professionele wimperstyliste te laten verwijderen. Mascara is met zo'n volle bos wimpers feitelijk overbodig, maar wilt u toch liever niet zonder, dan wordt geadviseerd een mascara in de salon aan te schaffen die speciaal voor wimperextensions geschikt is. Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht is er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hierover wordt u uitvoerig geïnformeerd.

Express Lashes
Ook voor deze vorm van wimperextensions heeft Susan een cursus gevolgd. Express lashes zijn zeer geschikt voor kortere tijd, ideaal voor een vakantie, fotoshoot, feestje of wanneer u er even fantastisch uit wilt zien. Er wordt gebruik gemaakt van wimperextensions die per "drietjes", "viertjes" en "vijfjes" aan uw eigen wimpers bevestigd worden. Om een natuurlijk effect te behouden worden ook "eentjes" gebruikt. Deze vorm is niet geschikt om te worden bijgevuld, blijven een week stevig zitten en moeten daarna professioneel worden verwijderd.

In geval van ontstekingen aan de ogen of oogleden, herpes simplex, alopecia (haaruitval) of psoriasis rond de ogen, wordt het plaatsen van wimperextensions afgeraden. Mocht u zwanger, extreem gevoelig zijn of vaak allergisch reageren op producten, overleg dit dan eerst met uw wimperstyliste.